Úvod > GDPR

GDPR

Půjčovna lodí a raftů Tsunami sídlící ve Vyšším Brodě na adrese: Těchoráz, 38273, zpracovává osobní údaje zákazníků, a to z důvodu, abychom mohli plnit potřeby našich klientů ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (dále jen „Nařízení“), které v českém právním prostředí od 25. května 2018 doplňuje stávající zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, podle něhož jsme dosud naplňovali naše povinnosti při zpracování osobních údajů.

Zástupce půjčovny od zákazníků získává pouze údaje nezbytně nutné a jedná v souladu se zákonem o ochraně osobních dat. Všechny získané údaje slouží pouze pro uzavření smlouvy. S daty pracujeme pouze po dobu nezbytně nutnou, tzn. Dokud nebudou ukončeny závazky mezi půjčovnou Tsunami a zákazníkem nebo se již nebude jednat o zákonné důvody.

Zákonnými důvody je myšleno, že s Vašimi daty nebudeme pracovat dobrovolně či za účelem nějakého obohacení apod. Ale v případě nutnosti tzn. pouze ze zákonných důvodů, a to státním orgánům, jestliže by vznikla zákonná povinnost je příslušným orgánům poskytnout.

Pokud nám zákazník neposkytne svoje osobní údaje nutné pro provedení požadované služby což samozřejmě povinen není, tak v tom případě ale není možné uzavřít smlouvu mezi půjčovnou Tsunami a klientem, a tudíž nedojde k zápůjčce materiálu.

V případě Vašeho podezření, že s Vašimi údaji není nakládáno příslušným způsobem, můžete se se svou stížností obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.